jak to nie pobiera?! u mnie pobiera normalnie tylko z odsiebie czasem jest problem ale tak to wszystko raczej ok
jak to nie pobiera?! u mnie pobiera normalnie tylko z odsiebie czasem jest problem ale tak to wszystko raczej ok
"Gdyby pszczoła zniknęła z powierzchni planety, ludziom pozostałyby cztery lata życia. Bez pszczół nie ma zapylania, a więc też roślin, zwierząt, i ludzi”. Albert Einstein
na chwilę obecną jDownloader ma problemy z serwerami odsiebie i chyba hotfile (tu mogę się mylić), jak masz pliki z tych serwerów na liście ściągania to nie chce nic ruszyć, przynajmniej tak u mnie jest.
edit
Chociaż dziś mi już ruszyło odsiebie może po kłopocie jest.
Ostatnio edytowane przez catchup ; 12-06-2009 o 10:24
jak pobierac z Share-Online.biz - Share your files Online wrzucam linki do JD ale nic sie nie dzieje. nie zaczyna w ogole pobierac. jak to uruchomic?
ei cos z jdownloaderem jest nie tak?bo od jakiegos czasu nie chce mi sie polaczyc ;/
może nie masz aktualizacji
ZANIM NAPISZESZ O MIRROR SPRAWDZ 100 RAZY...
UPy MAM NA DYSKU 2 MIESIĄCE
http://images33.fotosik.pl/296/652fd8500a63defbmed.gif
a czy ktos wie co jest z aplikacja java ktora jest potrzebna do Jd?przypadkiem mialem problem z kompem i musialem system na nowo postawic ale gdy pobralem jave to niechce mi sie zainstalowac i mam taki komunikat : The installer cannot proceed with the current internet Connection settings.
Czytaj komunikaty.
Widocznie paczka wirtualnej maszyny java nie mozne polaczyc sie z serwerem zeby pobrac inne dane potrzebne do instalacji.
Na stronie JD nic o tym nie napisali?
No widocznie tak było, masz rację. A komunikat nie pojawił mi się więc zapytałemWszystko już jest ok. Dzięki
mam problem juz na samym poczatku przygody z jdownloaderem. sciagnalem zipa ze strony programu, upewniam sie ze mam zainstalowana najnowsza wersje javy, odpalam i... nic
pokazuje sie okienko startowe programu , tyle ze cale biale z czyms na ksztalt paska postepu, znika tak samo szybko jak sie pojawilo, dochodzi jeden proces w systemie i dalej nic sie nie dzieje.
A nie masz kolo zegarka ikony bo może pokazuje ci sie zminimalizowane.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)