Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /includes/functions_post_thanks.php on line 222 [FAQ] JDownloader - ŚCIĄGANIE z rapidshare, odsiebie, etc... - ...:::: Fusion Team ::::...
It shows that you are unregistered. Please register with us by clickingHere
[FAQ] JDownloader - ŚCIĄGANIE z rapidshare, odsiebie, etc...
JDownloader - JAK ŚCIĄGAĆ ?
JDownloader, to program, dzięki któremu możemy swobodnie pobierać pliki z takich serwerów jak: rapidshare.com, odsiebie.com, sharebase.de, filefactory.com i wiele, wiele innych.
Po prostu wrzucamy linki do programu, a on sam odwala za nas całą robotę. Nic prostszego
Zatem do dzieła:
1. Należy zaopatrzyć się w program JDownloader.
Kod:
http://jdownloader.org/pl/download/index
2. Rozpakować, zainstalować i uruchomić.
3.Przy włączaniu programu, często dostawać będziemy komunikat o dostępnych aktualizacjach,
należy je zawsze przeprowadzać.
Kopiujemy linki, z których chcemy pobierać i wciskamy zielony przycisk plusa,
tak jak jest to przedstawione na obrazku. Następnie ukazuje nam się okienko,
w którym to wybieramy lokalizację dla pobieranych plików
i zatwierdzamy poprzez wciśnięcie Akceptuj wszystkie.
4. Pliki zostają dodane do programu. Rozwijamy listę z plikami, tak jak na obrazku, zaznaczamy pierwszy z nich
i wciskamy zieloną strzałkę. Download zostaje rozpoczęty, a wszystko powinno wyglądać tak, jak okienko poniżej z obrazka.
5. Po zakończonym poprawnie ściąganiu, nasz link będzie zaznaczony na zielono, ze statusem finished.
6.Warto pamiętać:
- jeśli stracimy połączenie z internetem, należy zresetować link lub wyłączyć, włączyć ponownie program
i rozpocząć ściąganie na nowo
- w przypadku serwerów typu rapidshare.com, po rozpoczęciu ściągania, program musi chwilę odczekać
i dopiero zacznie się proces pobierania.
Ostatnio edytowane przez sci3ma : 12-02-2009 o 21:01.
Następujących 446 Użytkowników Podziękowało syczu za Ten Post:
a ja sie meczylem i sciagalem pojedynczo z odsiebie.com .. heh.. dzieki syczu za wstawke, i takie pytanie mam, dzisiaj sciagnalem dwa filmy i przy sciaganiu 4-ech partów musialem przepisac kod z obrazka, a w pozostalych 10-ciu nie .. aktualizacje robie za kazdym razem kiedy sie pojawia ;]
Następujących 18 Użytkowników Podziękowało Noizer za Ten Post:
No właśnie z tym odsiebie tak jest, raz się ściąga, raz nie, jednym działa innym nie, dlatego tak czasami może być. A co do pojedynczego ściągania - odsiebie jak ściągasz przez stronę, możesz puścić kilka na raz, najlepiej najpierw 4 i jak się ściągną, to później 3, jak ci na czasie zależy i film jest w try miga
dokladnie tak robie ;]
Następujących 5 Użytkowników Podziękowało Noizer za Ten Post:
lol dlaczego przy chceniu scignieciu cos z rapida najpierw jest czasomierz to poczekalem pozniej jakiegos oczekiwanie na bileta a puzniej mi pobralo plik ktory powinien zajmowac 100mb zajmowal 20kb ;/
lol dlaczego przy chceniu scignieciu cos z rapida najpierw jest czasomierz to poczekalem pozniej jakiegos oczekiwanie na bileta a puzniej mi pobralo plik ktory powinien zajmowac 100mb zajmowal 20kb ;/
człowieku weź zainwestuj w słownik ortograficzny i nie wyskakuj mi tu z hasłem, że jesteś dyslektykiem bo na to też są sposoby.
Emperor 2 FW 6.6BR_E2M by Reklar
Prince 2 FW 1.7
EmperorIII USB FW 1.1 B
Następujący Użytkownik Podziękował mari0 za Ten Post:
Slownik - dobra sprawa. Do tego jakies podstawy gramatyki - szkola podstawowa wystarczy.
Jak bedziesz mial problemy z naszymi wrzutami to napisz, my rs nie tolerujemy.
btw. jak dobrze zrozumialem Twoje wypociny to mozliwe, ze przerwalo Ci poloczenie.
Na tej stronie nie sa umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, linki, długosć, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się ich oryginalna wersję, a sciagnięta kopię będzie się traktować jako zapasowa.
Administracja nie bierze odpowiedzialności za treści publikowane na forum.